magazin bebe online

Avantajele și dezavantajele unui magazin bebe online

Măsurătorile de mărimi variază adesea de la un brand la altul, de aceea nu este întotdeauna ușor să alegeți dimensiunea potrivită pentru hainele și încălțămintea pentru copii. Mai jos, veți găsi o listă de linii directoare de la marile noastre branduri. Dacă marca pe care o căutați nu are măsurători proprii, vă rugăm să aruncați o privire la ghidul nostru de îmbrăcăminte general pentru copii și ghidul pentru dimensiunea pantofilor atunci când faceți cumpărături într-un magazin bebe online.

Rețineți că ghidurile de dimensiuni proprii ale mărcilor reprezintă recomandări de bază și că dimensiunile pot varia în funcție de forma și forma îmbrăcămintei.

Mai jos, veți găsi sfaturi despre cum să faceți măsurătorile pentru copii atunci când vreți să cumpărați dintr-un magazin bebe online:

· A: Măsurați înălțimea în timp ce stați cu tocurile pe perete. Apoi, măsurați doar de la podea la vârful capului.

· B: circumferința capului este măsurată în jurul capului.

· C: Circumferința toracelui este măsurată în jurul celei mai largi părți a pieptului.

· D: circumferința taliei se măsoară în jurul celei mai înguste părți a taliei.

· E: circumferința scaunului este măsurată în jurul celei mai late părți a șoldului.

· F: Piciorul din interior este măsurat de unde începe piciorul interior, până la podea.

· G: Umărul și brațul sunt măsurate de la gât până la încheietura mâinii.

· H: Lățimea umărului este măsurată de la un umăr la altul.

· I: lungimea manșonului este măsurată de la umăr la încheietura mâinii.

· J: Cusătura laterală este măsurată de la talie până la picior.

Cumpărarea de haine pentru noul dvs. copil este atât de minunată – toate aceste haine mici și șosete. Dar obținerea mărimii potrivite pentru copilul dumneavoastră poate fi dificilă, mai ales când cumpărați dintr-un magazin bebe online unde hainele nu pot fi probate.

Micul tău buchet merită cel mai bun lucru, așa că dacă ceea ce căutați nu este în magazine, pur și simplu accesați un magazin bebe online! Parcurgeți acești pași mici pentru a cumpăra cele mai frumoase haine online. De la esențiale la ceva special, aceste magazine virtuale vă vor asigura tot ce aveți nevoie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>