hoteluri

Cele mai bune oferte de cazare din Romania

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le alegem atunci când vizităm o nouă țară sau oraș este cazarea perfectă. Căutați o varietate de hoteluri de marcă din România și găsiți o cameră de hotel perfectă. Rezervați mai multe hoteluri pentru o călătorie în România sau selectați o singură cameră de hotel în locația dorită. Găsiți cele mai bune oferte de cazare, de la hoteluri de top de 5 stele cu piscină, sală de gimnastică și mic dejun gratuit.

Selectați datele dvs. de călătorie dorite acum pentru a vedea cele mai bune oferte de cazare la sejururile din România!

 Casa Wagner – Brașov, Transilvania. Romania

Casa Wagner, cea de-a treia clădire veche din Piața Sfatului din Brașov, a fost inițial numită Casa Wallbum, după numele primului său proprietar, un farmacist săsean.

Construit din grinzi de piatră, cărămidă și stejar, această construcție solidă a adăpostit ulterior “Industrie Bank” și mai recent a servit drept clădire de birouri. Casa Wagner se află în zona care concentrează multe dintre atracțiile turistice din Brașov, precum și cafenelele și brutăriile orașului.

Tarife:
De la 65.00 dolari / cameră / zi – cameră single; (Tarifele includ micul dejun tip bufet și toate taxele).

 Hotel de gheață – Balea Lac, Făgăraș – România.

Acces:
Accesibil prin intermediul telecabinei din Balea Cascada.

Hotelul Ice, cel mai nou hotel din Romania, este construit (re) construit in fiecare an folosind “caramizi” de patru picioare din gheata din apropierea lacului Balea. În fiecare an, acest hotel unic are un design nou.

Hotelul de gheață 2012/2013 are 12 camere, un bar și un restaurant. Toate camerele au paturi de gheață cu saltea confortabilă, acoperite cu lenjerie de pat și blănuri moi. Oaspeții vor avea, de asemenea, un sac de dormit pentru noapte. Hotelul Ice se numără printre cele mai bune oferte de cazare din țară.

Safari Delta Dunării – Enisala Village

Safari Delta Dunării – Enisala Village este poarta perfectă pentru Delta Dunării – o rezervație naturală a Patrimoniului Mondial, a treia zonă cu cea mai mare diversitate biologică din lume.

Anul construcției:
1995, stil arhitectural local. Au fost folosite materiale tradiționale, verzi, cum ar fi lemn, cretă și lut.

Camere:
Două vile tradiționale – Casa Lavanda și Casa Atticum, cu un total de 16 camere (4 single, 10 duble și 2 apartamente).

Camerele sunt decorate cu mobilier tradițional și oferă toate facilitățile moderne, inclusiv internet wireless, aer condiționat, seif.

Tarife – oferte de cazare:
55 euro / oaspete / noapte
(69,00 USD / persoană / noapte).
(Tarifele includ micul dejun,
Prânz și cină și toate taxele)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>