jh

Cum sa alegi cea mai buna calitate video pentru streamingul pe mobil

Aflati cum sa alegeti calitatea video potrivita pentru streaming cu ajutorul unei metode simple, care va va ajuta sa modificati calitatea streaming-ului. Deci, aruncati o privire asupra ghidului complet discutat mai jos pentru a continua.

Toata lumea iubeste sa vizioneze videoclipurile indiferent daca utilizeaza dispozitivele mici sau dispozitivele mari de computer. Este destul de distractiv sa vezi videoclipurile uimitoare din numeroase surse si aceste videoclipuri reimprospateaza starea de spirit a persoanei. Acest lucru este intr-adevar adevarat pentru utilizatorii care au conexiuni rapide la internet, dar cum ramane cu acei oameni care folosesc streaming video peste dispozitivele lor mobile mai mici, cu retele de viteza lenta. De obicei, acestia tind sa se confrunte cu o multime de probleme si, uneori, datorita selectiei gresite a rezolutiei video, au tendinta de a suferi din cauza multor stuttering-ului in timpul jocului. Motivul pentru incarcarea video lenta este simplu de justificat, deoarece conexiunea la internet este singurul motiv.

Aici, va vom dezvalui modalitatea exacta de a stabili sau alege calitatea video perfecta pe dispozitivele mobile, astfel incat sa nu va confruntati cu probleme serioase in ceea ce priveste redarea acestor materiale media. Deci, sa continuam cu articolul si sa incepem sa invatam cateva tehnici noi!

1. Alegerea rezolutiei video

Rezolutia videoclipului defineste calitatea videoclipului si rezultatul general pe care il puteti vedea pe dispozitiv. Acum, trebuie remarcat faptul ca pentru fiecare dispozitiv cu diferite dimensiuni ale ecranului, rezolutia video nu trebuie sa fie aceeasi pentru a furniza iesire de o calitate superioara sau aceeasi iesire de calitate. Rezolutia Full HD va arata grozav pe dispozitivele de ecran de mari dimensiuni, in timp ce rezolutia de 480p va da aceeasi iesire pe ecranele de 5 inchi sau pe afisajele de dimensiuni mari. Deci, nu pierdeti niciodata consumul de date si viteza de depasire a rezolutiei.

2. Modul automat

Nu mergeti niciodata cu modul Auto al diferitelor playere video online cum ar fi Youtube, deoarece este posibil sa nu obtineti cea mai buna calitate de iesire de fiecare data, dar rezolutia si dimensiunea redarii video vor fi alese in functie de viteza retelei la intamplare. Faceti-va propriile actiuni sensibile si acest lucru se poate dovedi foarte util. Incercati sa faceti singur alegerea calitatii videoclipului si nu lasati aplicatiile sa faca acest lucru pentru dvs.

3. Utilizati controlul calitatii video

Utilizati aplicatiile de control al calitatii video de pe dispozitivul dvs., care vor limita intotdeauna calitatea videoclipului la setarile preferate. Exista de fapt numeroase aplicatii de setare a calitatii video pe internet, care ar putea ajuta la modificarea definitiei video a dispozitivului dvs. si veti vedea aceeasi calitate a rezultatelor in fiecare serviciu media online. Vorbim despre toate platformele, cum ar fi Windows, iOS si Android etc, deoarece fiecare dintre aceste sisteme au aplicatii cu adevarat placute pentru a indeplini functia de management al calitatii video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>