ouTube

Cum să descarci videoclipuri de pe YouTube gratuit

Când apare subiectul descărcării videoclipurilor YouTube, există un subiect lateral care trebuie abordat: este legal? Când este vorba despre drepturi de autor, atâta timp cât descărcați un videoclip pentru utilizarea personală offline, probabil că sunteți în regulă.

La urma urmei, vizionarea clipurilor video YouTube deconectează bani din buzunarul Google și din cei ai creatorilor de videoclipuri. Există un motiv pentru care site-ul YouTube rulează anunțuri în prealabil: oamenii își câștigă existența în acest fel.

Deci, hai să fie clar, descărcând un video de pe YouTube este un mare nu. Dacă doriți să distribuiți un videoclip, YouTube face destul de ușor acest lucru, de la încorporarea la trimiterea prin e-mail la distribuirea prin intermediul rețelelor sociale. Nu aveți nevoie să descărcați un videoclip de cele mai multe ori. Dar poate ai motivele tale. Nu vom judeca. Dacă trebuie să descărcați un videoclip YouTube – absolut necesar, doar pentru dvs., – iată cum.

4K Video Downloader

Aplicația 4K Video Downloader (și aplicația însoțitoare 4K YouTube pentru MP3) este actualizată frecvent și oferă linkuri clare de descărcare; nu există reclame aici. Captează videoclipuri de până la 4K și descărcări în mai multe formate – chiar și subtitrări. Puteți chiar să o utilizați pentru a descărca un întreg canal YouTube abonat. Site-urile acceptate sunt mai limitate la nume mari, cum ar fi YouTube, Vimeo și Facebook, dar probabil că acoperă cea mai mare parte a ceea ce aveți nevoie.

Freemake Video Downloader

Freemake susține că poate descărca videoclipuri de la peste 10.000 de site-uri; În cazul videoclipurilor YouTube, aceasta captează lucrurile în orice format, vă permite să salvați linkuri și să descărcați mai multe videoclipuri simultan. De asemenea, pretinde că este cel mai rapid, captând un videoclip HD de două ore în patru minute, însă utilizatorii pot să limiteze viteza dacă se află într-o conexiune la Internet. Dacă doriți doar să descărcați muzică din videoclipurile pe care le vizionați, acesta oferă, de asemenea, gratuit Freemake YouTube la MP3 Boom.

DLNow Video Downloader

DLNow Video Downloader are o listă de peste 570 site-uri cu care lucrează pentru a descărca video. Va face o conversie în format MP3 dacă doriți doar sunetul și să luați orice videoclip în cea mai bună calitate posibilă, chiar și fluxuri live sau mai multe videoclipuri simultan. Este, de asemenea, complet gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>