Cum sa trimiteti un e-mail mai multor persoane

Cum sa trimiti un e-mail mai multor persoane

Trimiterea unui mesaj către mai mult de o persoană prin e-mail este o metodă rapidă de obținere a informațiilor. Trebuie doar să tastați o singură dată textul principal, astfel încât minutele întâlnirii dvs. sau fotografia dvs. să poată fi accesibile tuturor, la apăsarea unui buton.

Acest ghid explică modul de trimitere a unui e-mail mai multor destinatari utilizând un cont Gmail. Cu toate acestea, aceste informații sunt relevante pentru majoritatea conturilor de e-mail.

O să aveti nevoie:

– un computer care este conectat la internet
– un cont de e-mail înființat și gata să trimită și să primească e-mailuri.

Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas pentru a trimite un e-mail mai multor persoane

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. de e-mail, astfel încât să vă aflați în tabloul de bord (pagina principală) a contului dvs. de poștă electronică.

Pasul 2: Faceți clic pe compose.

Pasul 3: Se deschide o nouă fereastră de e-mail. În caseta de adresă “To”, introduceți adresa de e-mail a primului destinatar. Apoi tastați o virgulă și faceți un spațiu, pentru a separa această adresă de următoarea adresă de e-mail. Introduceți a doua adresă și continuați, inserând o virgulă și un spațiu între fiecare adresă ulterioară.

Compunerea unui e-mail către mai mulți destinatari din Gmail

Puteți găsi că alte aplicații de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook, utilizati (;) în loc de o virgulă pentru a separa fiecare adresă de e-mail.

Pasul 4: S-ar putea să doriți să includeți pe altcineva în mesajul dvs. de e-mail doar pentru a-i “păstra în buclă”. Puteți face acest lucru dând clic pe Cc sau Bcc, care va deschide un alt câmp. “Cc” înseamnă “copie carbon” și “Bcc” înseamnă “copie orb de carbon”. Adăugarea unei adrese de e-mail în câmpul “Cc” înseamnă că persoana respectivă va primi o copie a e-mailului, iar toți ceilalți destinatari își vor vedea adresa de e-mail. Dacă o adresă de e-mail este introdusă în câmpul “Bcc”, persoana va primi o copie a e-mailului, dar niciun alt destinatar nu va vedea acea adresă.

Dacă trimiteți același e-mail la o mulțime de persoane diferite, este o idee bună să plasați toate adresele de e-mail în câmpul “Bcc” pentru a păstra confidențialitatea “listei dvs. de discuții”. În felul acesta, nu există nicio șansă să cadă în mâinile unui spammer sau a unui hacker.

Pasul 5: Acum introduceți subiectul e-mailului și textul mesajului dvs.

Pasul 6: Faceți clic pe butonul albastru Trimiteți când sunteți gata.

Pasul 7: Dacă doriți să răspundeți la un e-mail, dar să adăugați mai mulți destinatari în caseta ‘To’, urmați pașii 3 până la 6 de mai sus, odată ce faceți clic pe Răspundeți și e-mailul a fost deschis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>