invata italiana singur

Cursuri video si audio pentru a invata italiana singur online

Internetul este plin de lectii de limba italiana care nu costa nimic. Singura problema? Unele dintre aceste resurse fara costuri sunt de buna calitate, dar altele, nu atat de mult.

Nu va faceti griji. Am strabatut internetul pentru a gasi cat mai multe lectii de limba italiana de inalta calitate, gratuite pe care poti invata italiana singur. Verificati resursele de mai jos si nu va trebui sa va faceti griji ca veti cheltui bani prea multi.

Un dialog cursiv este unul dintre cele mai dificile aspecte ale oricarei limbi straine. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa includeti lectii audio in rutina dvs. de studiu. Pe net gasiti cateva dintre cele mai bune resurse audio gratuite pe care le-am gasit pentru a invata italiana singur.

Audible Italian: Daca sunteti un incepator absolut in italiana, acesta este un loc bun pentru a invata italiana singur. Audible Italian va invata expresii de baza pentru cele mai frecvente situatii pe care va puteti astepta sa le intalniti in vacanta in Italia. Fiecare fraza vine cu o inregistrare audio a unui vorbitor nativ. Ascultati fiecare fraza de mai multe ori si asigurati-va ca repetati dupa cu voce tare, pentru a lucra la abilitatile de vorbire si de ascultare in acelasi timp.

One World Italiano: Acest site este plin de materiale utile de invatare italiana. Acesta contine un curs audio de 37 de secunde pentru incepatori, un curs de 6 parti pentru studenti intermediari si un curs video de 12 parti. In bara laterala, exista mai multe lectii, precum si exercitii de citire, scriere si ascultare pe care le puteti accesa gratuit pentru a invata italiana singur mult mai usor.

Lectiile video sunt utile in special pentru un incepator sau intermediar care invata italiana singur. Avand indiciile vizuale in timpul unei lectii va ajuta sa intelegeti ce se intampla. De asemenea, videoclipurile va pot atrage mai bine atentia decat cursurile pur audio.

Speak Italian With Your Mouth Full: Aflati mai multe despre gatit si limba italiana in acelasi timp. Fiecare lectie este impartita in mai multe parti. In partea 1, vizionati un profesor italian si un bucatar-sef, care predau un nou vocabular si fraze la o clasa de elevi. Partile 2 si 3 sunt o clasa de gatit unde puteti observa elevii care invata sa gateasca un fel de mancare italiana in timp ce folosesc materialul lingvistic pe care tocmai l-au invatat.

Lavori in Cors Genova: Acest curs YouTube contine 67 de lectii detaliate despre gramatica si vocabularul italian. Aflati despre fiecare aspect al gramaticii pe care ar putea-o dori un student incepator pana la intermediar, cum ar fi pronumele contractate in obiect, diferitele timpuri viitoare. Acest curs este ideal pentru un elev care invata italiana singur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>