Primul motiv pentru care veti dori sa va actualizati iPhone-ul cat mai curand posibil este probabil sa nu vedeti numarul respectiv deasupra pictogramei de setari tot timpul. Actualizarile continue pot fi enervante si speram ca acest iOS 8 nu va parea la fel de enervant precum mesajele continue Adobe Flash. Din acest motiv, dorim sa exprimam cel putin 5 motive pentru care ar trebui sa va actualizati iPhone-ul imediat.

Cel putin, noua actualizare iOS 8.3, pe langa faptul ca ofera iPhone-ului nostru o noua viteza, adauga cateva bunatati, precum noile Emojis sau noua configuratie a barei de spatiu . Speram ca unul dintre aceste motive este cheia pentru a face upgrade cat mai curand posibil.

Wireless CarPlay

Utilizatorii care detin una dintre masinile de ultima generatie, care au instalat noul sistem, vor beneficia de ceva foarte important. Noua actualizare a sistemului de operare Apple include posibilitatea de a folosi iPhone-ul fara fir cu sistemul CarPlay al masinii . Asa cum AirPlay functioneaza cu Apple TV, interfata CarPlay va functiona cu iPhone-urile noastre fara a fi nevoie sa conectam un cablu USB. Acum ramane doar ca Apple sa modereze putin preturile in ceea ce priveste sistemele compatibile cu CarPlay.

Tonul de apel imbunatatit al lui Siri

Cu siguranta daca nu ai folosit prea mult asistentul vocal Apple, nu vei observa prea mult aceasta schimbare. Dar daca in schimb ati observat un alt ton in Siri, nu este ca acesta s-a calmat de la sine. Noua actualizare iOS 8.3 a imbunatatit tonul cu care Siri ne vorbeste in fiecare zi . In plus, noua navigare vocala a fost imbunatatita si Siri, mult mai aplicat in comentariile lor. Testeaza-l!

Conexiune Wi-Fi imbunatatita

De fiecare data cand Apple lanseaza o noua actualizare, multi utilizatori intampina adesea unele erori, cum ar fi iPhone-ul lor care nu functioneaza in acelasi mod . Cu iOS 8 multi dintre noi intampinam probleme de conectivitate Wi-Fi cu unele retele, pierderea conexiunii, solicitari continue pentru parola etc. Apple asculta aceste critici de ceva timp si in cele din urma, in iOS 8.3, conexiunea Wi-Fi s-a imbunatatit semnificativ . In plus, unele companii straine precum Sprint sau T-Mobile, au adaugat posibilitatea de a efectua apeluri prin Wifi la tarifele lor, speram ca ceva asemanator va ajunge in curand.

Imbunatatiri in „Partajarea in familie”

Cu iOS 8, Apple a introdus ceva neasteptat, Family Sharing . Datorita acestei imbunatatiri, diferitele dispozitive pe care le aveam in familie, au partajat un cont si s-au bucurat gratuit de descarcarea pe care unul dintre membrii sai o facuse deja. Acum Apple continua sa imbunatateasca aceasta noua caracteristica, oferind detinatorilor de conturi de familie adevarati mai mult control . In plus, parintii vor putea filtra apelurile si iMessage-urile pe care le vor primi diferitele conturi ale familiei . Un avantaj in securitate pe care toti parintii il vor aprecia si unul dintre motivele grozave pentru a va actualiza iPhone-ul acum .

Emoji noi

In fiecare zi folosim mai mult aceste pictograme distractive in mesajele pe care le trimitem zilnic. Ei bine, Apple a fost constient de acest lucru si a adaugat 300 de emoticoane noi spre bucuria tuturor utilizatorilor . Una dintre imbunatatiri are de-a face cu diferitele nuante de piele pe care le putem alege, in emoticoanele fetelor, mainilor etc. Printre noile emoji-uri putem vedea si noul Apple Watch.

Previous articleCopii si smartphone-uri: Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un telefon pentru copilul tau
Next articleCum se schimbI ecranul unui iPhone 7 si 7 Plus