Modul de a intalni oameni noi s-a schimbat de-a lungul timpului. Folosirea aplicatiilor devine din ce in ce mai comuna si in acest articol va vom arata pe cele mai frecvente pentru a va face noi prieteni sau chiar pentru a gasi dragoste.

Aplicatii axate pe dragoste

In cadrul aplicatiilor de intalnire cu oameni exista un numar mare de optiuni care sunt axate pe cautarea unei iubiri care sa dureze sau sa fie punctuala. Aici va aratam pe cele mai interesante.

Tinder

Aceasta aplicatie a fost folosita de milioane de oameni in lunga sa calatorie prin App Store. Se bazeaza pe crearea unui profil completand informatii precum gusturile personale sau obiceiurile pe care le ai, incununate de un set de cele mai bune fotografii ale tale. Odata facut acest lucru, ar trebui sa incepeti sa vedeti profilul celorlalti oameni si pur si simplu va trebui sa mutati cartile daca sunteti interesat de profil sau sa-l respingeti si sa treceti la o alta carte. La sfarsit, puteti deschide chat-ul cu persoana care se potriveste.

Badoo

Aplicatie foarte asemanatoare cu Tinder, deoarece functioneaza aproape identic. Mai intai trebuie sa creezi cel mai bun profil posibil pentru a atrage atentia celorlalti oameni si a alege genul pe care esti interesat sa-l cunosti. Odata terminat, trebuie sa dai clic pe daca esti sau nu interesat de profilul unei persoane, uitandu-te la final pentru o coincidenta si intalnirea are loc prin chatul integrat.

Meetic

Aplicatie de intalniri care are 1 milion de utilizatori activi numai in Spania. Foarte concentrat pe cautarea iubirii stabile, asa ca poate fi potrivit pentru un public putin mai adult. Datorita primului test pe care ti-l fac, aplicatia va gasi oameni asemanatori cu tine pentru a te conecta.

Grindr

Acest serviciu este foarte axat pe publicul homosexual masculin. Vei avea la dispozitie in aplicatie in functie de locatie acele persoane pe care le ai in jurul tau. Cu o simpla atingere puteti incepe sa discutati cu ea si sa partajati fotografii sau locatie pentru a face o programare.

happn

Daca in orice ocazie ai intalnit o persoana pe care ai vrut sa o cunosti, dar cu care nu ai indraznit sa vorbesti, aceasta este aplicatia ta. Va detecta toate persoanele pe care le-ati intalnit si care au aceasta aplicatie instalata si veti putea sa va placa pentru a incepe o conversatie.

Aplicatii concentrate pe chat video

Daca esti o persoana care nu doreste sa se „ascunda” in spatele serviciilor de chat, poti folosi camera direct. Aceste aplicatii includ optiunea de a intra in chat-uri de grup prin intermediul camerei sau de a efectua apeluri video intr-un mod simplu, fara a fi nevoie sa oferiti informatii personale precum numarul de telefon.

LOVOO

Lovoo se concentreaza mai ales pe chat-urile video dincolo de chaturile traditionale de scriere cu care suntem obisnuiti in alte aplicatii. Este un serviciu care are ca scop intalnirea de noi flirturi, prieteni sau stabilirea unei intalniri. Exista chat-uri video de grup disponibile unde puteti vorbi prin camera si puteti avea o relatie cordiala prin acest mediu.

Joi

Cu Joi poti vorbi cu oameni din toata lumea care apar aleatoriu. Dar nu va faceti griji daca nu vorbiti nicio limba, deoarece traducerile in timp real sunt incluse pentru a facilita conversatiile.

Previous articleJocuri iPhone pentru a exercita memoria telefonului
Next articleAplicatii pentru a gasi zboruri ieftine pe iPhone