Desi sunetul nu ar trebui sa fie o problema pe mobilul tau Apple, utilizatorii comenteaza ca nivelul volumului sau calitatea audio nu termina conformarea acestora. Si asta se intampla atat in ​​ultimul iPhone, cat si in generatiile anterioare. Daca acesta este cazul tau, iti vom arata ce poti face daca vezi ca iPhone-ul tau nu suna bine.
Si care sunt aceste probleme? Sunt legate de sunetul care ar trebui emis de notificari, alarme, chiar si videoclipurile pe care le reda pe YouTube. Dar pentru toate aceste neplaceri exista solutii, desigur.

Probleme de sunet iPhone si cum sa le remediati

Soneria iPhone sau volumul alarmei prea scazut

Tonul de apel al iPhone-ului si volumul alarmei sunt conectate si le puteti ajusta in functie de gusturile si preferintele dvs. Trebuie sa mergeti la Setari, Sunete si tactile, mutand glisorul pentru Ring si alerte .

Daca nu auzi absolut nimic, probabil ca ai activat modul silentios, asa ca ar trebui sa incepi de acolo. Atata timp cat mutati glisorul in pozitia extrema din stanga, modul Silentios va fi complet dezactivat. Desigur, revenirea in acea locatie o va activa din nou.

Sunetul general al iPhone-ului este prea scazut

In mod implicit, butoanele de volum din partea stanga a dispozitivului vor controla nivelul general al sunetului , muzicii sau videoclipurilor redate pe iPhone. Chiar si sunetul fiecarei aplicatii.

Prin urmare, atunci cand apasati aceste butoane, va fi afisat un glisor de volum cu o pictograma difuzor. Vorbim despre sunetul general al echipamentului, asa ca orice modificare pe care o vei face il va afecta 100%, desigur.

Volumul apelurilor iPhone prea mic

Atunci cand iPhone-ul nu suna bine chiar si dupa ce ai parcurs pasii de mai sus, trebuie sa- l tii in modul portret in timpul apelului si apoi sa vezi partea stanga a dispozitivului .

Apasati butoanele de sus sau de jos si veti vedea un glisor de volum care apare pe ecran cu o pictograma de telefon in partea de jos. Incercati sa-l duceti la maximum pentru a-i creste volumul.

Daca ai acasa doua iPhone-uri, din generatii diferite, vei observa ca cel mai modern are un volum maxim mai mare. Deci, daca acest lucru este esential pentru dvs., ati putea lua in considerare trecerea la unul dintre ele.

Modul difuzor pentru apeluri telefonice

Daca iPhone-ului tau ii lipseste sunetul si mai ales te deranjeaza in timpul apelurilor, ceea ce trebuie sa faci este sa te ajuti cu modul difuzor, care va reda sunetul astfel incat sa poata fi auzit chiar si de la distanta de telefon .

Acest lucru este util, desigur, daca doriti sa faceti altceva decat sa tineti telefonul in timpul apelului.

Pentru a activa o astfel de optiune, odata ce apelul este stabilit, apasati pe Audio, apoi activati modul difuzor. Tot in acest mod puteti creste sau reduce volumul in functie de cat de tare doriti sa auziti apelul.

Luati in considerare utilizarea castilor atunci cand vorbiti la telefon

Modul difuzor nu este intotdeauna ideal , mai ales daca nu doriti ca toata lumea sa auda fiecare conversatie. Deci, o optiune buna poate fi sa cumparati niste AirPod-uri Apple care. Desi sunt scumpe, ofera o experienta la superlativ la sincronizarea cu telefoanele firmei nord-americane.

Inutil sa spun ca orice alta casca Bluetooth buna poate fi la fel de eficienta pentru sarcini de baza, cu conditia sa aiba unele caracteristici obligatorii, cum ar fi anularea activa a zgomotului.

Problemele hardware ar putea fi de vina

Acum, daca nimic din cele de mai sus nu te-a ajutat, atunci este posibil sa ai o problema hardware. Se poate intampla ca difuzorul dispozitivului sa fie infundat cu murdarie sau scame.,. sau doar defect .

Exista, de asemenea, unele deteriorari ale ecranului care ar putea explica problema si, din moment ce nu trebuie neaparat vazut cu ochiul liber, ar putea fi o idee buna sa-l examineze un profesionist in reparatii.

Spunem asta pentru ca repararea singur a unei boxe poate fi extrem de dificila, iar daca ai o garantie sau un plan de protectie AppleCare+, cel mai bine este sa lasi totul in mainile Apple .

Previous articleReview Nokia Lumia 920 – Nivel inalt
Next articleStiinta: este rau pentru sanatatea ta sa mananci inainte de culcare?