Adaugarea unei semnaturi in Gmail este foarte simpla si pentru profesionisti, este o solutie destul de rapida atunci cand vine vorba de trimiterea, raspunsul si redirectionarea e-mailurilor. Evident, adaugarea constanta a semnaturii noastre la fiecare dintre e-mailurile pe care le trimitem nu este tocmai o optiune confortabila.

Nu trebuie sa o faci in continuare. Gmail ne permite sa cream o semnatura implicita pentru noile e-mailuri. Ne permite chiar sa cream o semnatura diferita sau aceeasi pentru e-mailurile si raspunsurile redirectionate.

Puteti crea o semnatura pe computer si una diferita pentru dispozitivele mobile. Gmail va trimite unul sau altul automat, in functie de dispozitivul pe care il utilizati pentru a trimite e-mailul. Fara multe de adaugat, haideti sa vedem cum sa adaugati o semnatura implicita in Gmail .

Cum sa adaugati o semnatura la Gmail de pe computer

Mai intai vom vedea cum sa adaugati o semnatura in Gmail de pe un PC si putin mai jos, vom putea vedea un alt tutorial dedicat dispozitivelor mobile.

 • Sa vedem mai intai cum se face asta de pe computer. Pentru aceasta va trebui sa intri pe site-ul Gmail si apoi trebuie sa dai clic pe pictograma in forma de roata care apare in dreapta sus.
 • Este afisat un nou meniu cu mai multe optiuni. Cea care ne intereseaza cu adevarat este cea care spune „ Vedeti toate setarile ”.
 • Ne duce la o noua pagina unde va trebui sa cautam sectiunea „ Semnaturi ” care este putin mai jos.
 • Dupa aceasta, va trebui pur si simplu sa facem clic pe „Creare new” tocmai in acea sectiune.
 • Adaugam un nume formei si apoi facem clic pe butonul „Creare”.
 • Acum putem folosi un editor pentru a ne crea semnatura. Poti pune ce vrei. Acest editor ne permite sa cream o semnatura ca si cum am folosi Word.
 • Odata ce am terminat, daca te uiti in partea de jos unde scrie „ Semnatura implicita ”, va trebui sa dai clic pe numele formularului tau si apoi sa selectezi optiunea de a lasa semnatura implicita in toate e-mailurile.
 • Daca procedati la fel in caseta din dreapta, veti putea face acelasi lucru doar pentru raspunsuri si e-mailuri redirectionate.
 • Pentru a finaliza, va trebui sa mergem in partea de jos a paginii si sa facem clic pe „ Salvare modificari ”, astfel incat noua semnatura sa apara in toate e-mailurile trimise, la care s-a raspuns si redirectionat.

Cum se creeaza semnatura pe dispozitivele mobile

Puteti alege sa utilizati semnatura pe care ati creat-o pe un computer de pe orice dispozitiv. cu toate acestea, semnaturile mobile inlocuiesc semnaturile desktop pe care le-ati creat. Cand trimiteti un e-mail de pe un dispozitiv mobil, Gmail adauga semnatura mobila, ignorand complet semnatura pe computer pe care ati creat-o.

In general, aceste semnaturi sunt folosite pentru a avertiza destinatarul ca suntem de pe dispozitivul mobil si poate dura ceva mai mult pentru a raspunde. Sa vedem cum sa adaugati o semnatura mobila la Gmail.

 • Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa deschidem aplicatia de pe dispozitiv.
 • Faceti clic pe cele trei linii orizontale din stanga sus pentru a afisa un nou meniu.
 • In continuare, va trebui sa alegeti optiunea „ Setari ”, care apare putin mai jos.
 • Acum va trebui sa apasati pe fotografia de profil sau pe adresa de e-mail pentru a gasi optiunea „ Setari semnatura ” sau „ Semnatura ”, in functie de daca aveti un iPhone sau respectiv Android.
 • Daca utilizati un iPhone, va trebui sa comutati comutatorul „ Semnatura mobila ” pentru a activa optiunea.
 • Acum va trebui pur si simplu sa adaugam textul si sa salvam modificarile, astfel incat sa fie adaugat la noile e-mailuri pe care le trimitem.

Acum stiti cum sa adaugati o semnatura de e-mail care va aparea doar atunci cand trimitem una de pe un dispozitiv mobil. Semnatura pe care o cream de pe computer nu este stearsa in niciun moment, aceasta semnatura va aparea de fiecare data cand raspundem de pe computer.

Previous articleStiinta: este rau pentru sanatatea ta sa mananci inainte de culcare?
Next articleJocuri iPhone pentru a exercita memoria telefonului