Aplicatia Snapchat este un sistem de mesagerie cu fotografii si video pentru dispozitivul Android sau iOS. Dupa ce o imagine este rupta sau incarcata in Snapchat, puteti edita fotografia cu subtitrari, citate, informatii despre vreme, timp, filtre de culoare. Dupa ce ati terminat cu fotografia sau videoclipul dvs., acesta poate fi trimis altor utilizatori Snapchat.

Modul de lucru Snapchat este la fel de usor ca 1-2-3. Lucrul important de retinut este ca aceasta aplicatie nu este un editor de fotografii / video hardcore si este destinat distractiei.

Snapchat este incredibil de popular, dar mulți oameni se luptă să-și dea seama cum să utilizeze multe dintre caracteristicile sale. Chiar și utilizatorii obișnuiți nu sunt conștienți de multe dintre caracteristicile sale în continuă schimbare.

Am realizat un ghid care vă va îndruma prin elementele de bază ale trimiterii și vizualizării snap-urilor, adăugării de prieteni și a unor caracteristici mai puțin evidente, cum ar fi cea mai recentă actualizare a lui Snapchat: adăugarea barei de căutare.

Deci, indiferent dacă sunteți în întregime neinițiați, nu sunteți siguri dacă ați reușit să cunoașteți toate trăsăturile Snapchat sau doriți doar să vedeți ce este vorba despre asta – este pentru dvs.

Cum functioneaza Snapchat

1. Snaptati, fotografiati sau incarcati o fotografie sau un videoclip de 10 secunde.

Pentru a face o fotografie, apasati butonul din centrul din partea de jos a ecranului. Pentru a inregistra un videoclip, tineti apasat butonul de pe ecran timp de pana la 10 secunde, in functie de timpul pe care doriti sa il redati.

Pentru a incarca fotografii si videoclipuri preexistente, este necesara o aplicatie terta parte numita SnapRoll. Localizati, descarcati si apoi creati un nou set de acreditari pentru aceasta aplicatie. Conectati-va, editati fotografia sau videoclipul in editorul snapchat al SnapRoll si alegeti Partajare. O lista va fi populata. Alegeti Snapchat si fotografia sau videoclipul existent pot fi utilizate in cadrul aplicatiei dvs. Snapchat.

2. Editati textul media.

Diagrama demonstreaza cateva dintre optiunile pe care le aveti pentru editarea textului in timp ce invatati cum sa lucrati Snapchat.

3. Editati fotografia sau videoclipul dvs. utilizand instrumentele de desen si filtrele.

Diagrama demonstreaza modul de accesare a unora dintre instrumentele de desen si filtrele disponibile. De asemenea, puteti sa modificati culorile utilizand scala de alunecare din dreapta.

4. Faceti o captura de ecran, salvati in biblioteca sau trimiteti la contactele dvs. Snapchat.

Cand ati terminat sa editati fotografiile sau videoclipurile; salvarea si trimiterea sunt la fel de usoare ca o atingere a ecranului.

 

Previous articleCum sa alegi cea mai buna calitate video pentru streamingul pe mobil
Next articleApple TV, aplicatiile si functiile sale actuale