Daca intampinati probleme cu bateria pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, este posibil sa aveti nevoie de o inlocuire. Acest lucru este de remarcat mai ales daca telefonul tau are deja cativa ani, deoarece bateriile sunt de obicei fabricate din materialele care sufera cel mai mult in timp si indiferent daca sunt bine sau prost ingrijite. Asadar, va vom spune cum il puteti schimba singur si va vom oferi o serie de sfaturi anterioare de care trebuie sa tineti cont inainte de a continua cu el.

Ai grija daca iPhone-ul tau este in garantie

Daca ati achizitionat recent iPhone-ul, este posibil ca acesta sa fie in garantie, fie la Apple, fie la comerciant. In orice caz, regulile in aceste cazuri sunt stricte in ceea ce priveste manipularea interna a dispozitivelor. In momentul in care o singura piesa este dezasamblata, fie pentru a schimba un element, fie pur si simplu pentru a vedea cum este iPhone-ul in interior, garantia se pierde complet si, prin urmare, veti pierde dreptul la reparatii gratuite si la alte servicii atasate acestuia. Prin urmare, nu va recomandam sa efectuati acest proces daca va aflati in acest caz. Ba mai mult, iti recomandam sa vizitezi articolul in care iti spunem cat costa schimbarea bateriei unui iPhone 7 ca sa iti faci o idee.

Nu va asumati riscuri daca nu sunteti foarte la indemana

Nu aveti nevoie de cunostinte inalte de inginerie sau ceva asemanator pentru a proceda la schimbarea dvs. a bateriei unui iPhone 7 sau 7 Plus, dar ar trebui sa aveti macar o anumita dimineata pentru a va descurca usor. Dispozitivele electronice pot fi foarte sensibile la orice gafa odata ce sunt deschise, asa ca ati putea deteriora din neatentie un circuit sau o componenta si puteti lasa telefonul intr-o stare proasta. Prin urmare, nu riscati sa o faceti daca nu va considerati priceput la asta. De asemenea, puteti folosi o terta parte pentru a face acest lucru pentru dvs.

De ce sa schimbi singur bateria?

Timpul si economiile sunt principalele avantaje ale schimbarii singuri a bateriei. Timp pentru ca nu va trebui sa duceti echipamentul la niciun service tehnic si intarzierea va depinde numai si exclusiv de dvs. Si economii pentru ca gasesti baterii la mai putin de 20 de euro . Desigur, oricat de bune ar fi acestea, nu sunt originale si, prin urmare, experienta poate sa nu fie aceeasi, pe langa faptul ca telefonul va indica in Setari ca nu este original. In orice caz, nu riscati sa puneti o baterie cu prea mult amperaj. Urmatoarele doua sunt cele pe care le recomandam pentru acest proces.

De mentionat ca bateriile originale ale acestor dispozitive sunt de 1.960 mAh si respectiv 2.900 mAh, in timp ce cele pe care le recomandam sunt de 2.200 mAh si 3.500 mAh si vin si cu un set de instrumente specific pentru aceste telefoane.

Pasi de urmat pentru a schimba bateria unui iPhone 7

Indiferent daca aveti un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus, procesul de urmat este acelasi. Singurele modificari pe care le veti observa in aceste scopuri sunt dimensiunea ambelor dispozitive, dar in rest vor fi aceleasi.

 1. Scoateti suruburile de jos cu surubelnita inclusa in kit-
 2. Desprindeti treptat si foarte delicat ventuza care separa ecranul de corp. Te poti ajuta cu o ventuza pentru asta.
 3. Scoateti partea de jos a dispozitivului si ecranul tragandu-l in jos.
 4. Taiati banda speciala impermeabila deasupra.
 5. Acum scoateti placa care protejeaza conectorii ecranului cu suruburile lor respective, care sunt diferite pentru fiecare caz.
 6. Impingeti usor conectorii pentru a indeparta complet ecranul.
 7. Scoateti suruburile care se afla in placa de protectie a conectorului bateriei.
 8. Utilizati pensete speciale pentru a indeparta lipiciul de sub baterie.
 9. Lipiti banda cu doua fete in spatiul in care veti plasa noua baterie.
 10. Puneti conectorii si suruburile pe placi asa cum erau.
 11. Pune, daca ai, etansarea ramelor pentru a reveni la un iPhone cu IP67 (protectie impotriva apei si a prafului).
 12. Ancorati partea de sus, apoi partea de jos si introduceti suruburile.

In acest fel te poti bucura din nou de o autonomie decenta in terminalul tau, desi insistam sa subliniem ca pana la urma nu va avea aceeasi durabilitate ca o baterie originala pe care Apple o ofera ca inlocuitor.

Previous article5 motive pentru a face upgrade imediat la iPhone
Next articleInteligenta artificiala te ajuta sa investesti